RP Veranderingen

Belangrijke informatie over het Research Platform

Vanaf 1 juli wordt alle software en technologie die MWM2 ontwikkelt ondergebracht onder het label ‘Crowdtech’. Voor licentiehouders van het Research Platform (en dus ook voor de gebruikers van Survey) blijven de gevolgen van deze naamswijziging beperkt, maar er verandert wel iets. In dit artikel vertellen we u wat er wel en niet verandert.


Voor u als gebruiker blijft vrijwel alles bij het oude

Ook na 1 juli kunt u het Research Platform gebruiken zoals u dat altijd gewend bent. Alle diensten waar u gebruik van maakt blijven bij het oude. U blijft klant van MWM2 en MWM2 blijft verantwoordelijk voor de service en ondersteuning. U blijft ook contact houden met dezelfde medewerkers, en ook de manier waarop wij u ondersteunen blijft onveranderd.

Ook de bij u bekende manier van inloggen en het e-mailadres en telefoonnummer van de helpdesk blijven ongewijzigd. Wel zult u zien dat het menu van het Research Platform veranderd is naar een meer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur. Ook is het overschakelen tussen de verschillende modules van ons Research Platform makkelijker geworden.


E-mails worden verstuurd uit naam Crowdtech

Voor respondenten die meedoen aan uw onderzoeken verandert er iets meer. Zij zien niet meer MWM2 als technologie partij, maar Crowdtech. In de lay-outs van onderzoeken zal ook het powered by MWM2 logo worden aangepast. De onderzoeken worden gehost op het crowdtech.com domein, dus de URL’s veranderen. De oude mwm2.nl URL’s blijven overigens ook nog steeds werken. De URL’s van panel / community websites worden niet aangepast.

Mailtjes (bijvoorbeeld uitnodigingen) worden standaard verstuurd vanuit crowdtech.com,  tenzij u heeft aangegeven dit vanuit uw eigen domeinnaam te willen versturen. Mocht u nog niet vanuit uw eigen domeinnaam mailen naar de respondenten, dan kunt u dit kosteloos bij ons aanvragen. Stuur een e-mail naar respons@mwm2.nl en wij maken het zo snel mogelijk voor u in orde.

De helpdesk voor respondenten zal voortaan vanuit Crowdtech worden verzorgd. Respondenten zullen dus als ze vragen hebben over de technologie een bericht naar Crowdtech versturen en ook uit naam van Crowdtech antwoord krijgen.


Wij staan klaar voor u

Mocht u na aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar voor u om te helpen. Neem contact met ons op via: tel: 020 - 618 8010 of e-mail naar Jeroen Gerritsma via J.Gerritsma@mwm2.nl   

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer

Jeroen

Jeroen Gerritsma

Expert Research Platform

j.gerritsma@mwm2.nl

020 369 9961

×

Crowdtech Technologie

MWM2’s technologie stelt organisaties in staat om nog beter, en op intuïtieve en veelzijdige manier te luisteren naar hun klanten. Het behelst zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige technologie om data te verzamelen, te ordenen en te presenteren, maar ontwikkelen deze ook zelf. Ons team van specialisten is continu bezig met nieuwe innovaties en verbeterde toepassingen van onze eigen technologie.

Bekijk meer cases en nieuws over technologie

Cases & Nieuws
×

Over MWM2

MWM2 is de ‘one stop shop’ voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

Bekijk meer cases en nieuws over MWM2

Cases & Nieuws