Staircase

Staircase

Nieuw: met Staircase vergaar je diepere inzichten 

Als marktleider in research communities investeren wij veel in innovatie. De nieuwste functie op ons community platform is de 'StaircaseDit is een geavanceerd vraagtype: het geeft de community manager de mogelijkheid om na completion van een vragenlijst de respondent op specifieke punten verdiepende vragen voor te leggen. 

 

Nieuwe onderzoeksfunctionaliteit: de Staircase 
De 
Staircase is een efficiënte manier om veel informatie van de respondent te verzamelen en daarnaast de diepte in te duiken. Voorheen maakten we hiervoor gebruik van twee activiteiten, een individuele survey en een verdiepend topic. Deze zijn nu in één handige functionaliteit gebundeld. 
 

 

Survey onderzoek is ideaal om op een gestructureerde wijze snel informatie te verzamelen. Een nadeel hiervan is dat je pas achteraf bepaalde patronen of afwijkingen in de resultaten ziet. Je kunt hier dan niet meer op doorvragen en bent dan genoodzaakt om een vervolgonderzoek in te stellen. Dankzij de Staircase is dit nu wel mogelijk, omdat we gericht kunnen doorvragen op specifieke kwantitatieve antwoorden. Hierdoor kunnen we heel precies achterhalen wat er wordt bedoeld zonder tijd te verliezen.  

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

michiel albrecht

Michiel Albrecht

Teamleider community

m.albrecht@mwm2.nl

+31 625227372

×

Product & Innovatie

Om ideeën op te doen voor nieuwe producten moet je je eerst volledig onderdompelen in de belevingswereld van de doelgroep. De stem van de klant dient centraal te staan bij het creëren en optimaliseren van nieuwe ideeën & concepten, en bij het selecteren van de meest kansrijke proposities.
MWM2 geeft hier invulling aan met verfrissende, pragmatische en snelle (agile) onderzoeksmethoden, zoals 'Insights Engine', 'Idea Sprint' en 'Concept Scrum'

Cases & Nieuws
×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws