Header v1

Stap in de wereld van de klant met video-interviews

Bij MWM2 geloven we in de kracht van interviews. Ook als het even niet kan om klanten fysiek te ontmoeten. Met MWM2 Video-interviews stap je in de wereld van de klant zonder de restricties van regulier kwalitatief onderzoek. Samen met onze opdrachtgever spreken we de klant aan de keukentafel, op de bank of aan z'n bureau. Het is een laagdrempelige manier van kwalitatief onderzoek dat ook nog als voordeel heeft dat we klanten kunnen bereiken die normaal gesproken geen tijd hebben om mee te doen aan onderzoek. 

Laagdrempelig, modern en makkelijk om mee te kijken

De voordelen van video-interviews op een rijtje: 

  • Het interview vindt plaats in een vertrouwde omgeving, waardoor mensen gemakkelijk en vrijuit kunnen praten. Hierdoor kunnen we diepgaande inzichten ophalen.
  • Het is een moderne techniek, die leuk is om aan mee te doen. Klanten hebben alleen een computer of mobiele telefoon en internetverbinding nodig.
  • Via onze techniek kunnen we ook communicatiemateriaal tonen en bespreken.
  • De meerwaarde van meekijken met de interviews blijft bestaan. De interviews zijn live te volgen vanachter jouw eigen laptop. Via een chat-module kun je aanvullende vragen stellen.
  • De interviews vinden plaats via een beveiligde videoverbinding. Alle informatie is hierdoor volledig beschermd. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

×

Kwalitatief Onderzoek

Hoe meer gegevens u hebt, des te lastiger is het de rode draad te vinden die alle punten verbindt. Kwalitatief onderzoek is de lijm binnen de data. Het schetst contexten het laat zien wat die data betekenen in de praktijk. Kwalitatief onderzoek biedt houvast bij explorerende vragen over de customer journey, conceptontwikkeling en -toetsing, maar ook inzicht bij verdiepende vragen over o.a. klanttevredenheid, imago en bekendheid. Wij voeren hiertoe diepte-interviews en groepsdiscussies uit op locatie of in ons eigen ‘Customer Journey Lab’.

Bekijk meer cases en nieuws over interviews en groepsdiscussies

Cases & Nieuws