Header v1

Stap in de wereld van de klant met video-interviews

Zonder de beperkingen van regulier kwalitatief onderzoek

Bij MWM2 geloven we in de kracht van interviews. Wij bieden u daarom de kans om in de wereld van uw klant te stappen door middel van video-interviews. Dit is onze laagdrempelige en compacte manier om kwalitatieve inzichten te verzamelen, zonder de restricties van regulier kwalitatief onderzoek. Met video-interviews spreken we uw klant aan de keukentafel, in een winkel, of op kantoor. En betrekken we klanten die normaal gesproken geen tijd zouden hebben om mee te doen aan onderzoek of niet naar een locatie kunnen komen.

Laagdrempelig, modern en makkelijk om mee te kijken

De voordelen van video-interviews op een rijtje:

  • Het interview vindt plaats in een vertrouwde omgeving, waardoor mensen gemakkelijk en vrijuit kunnen praten. Hierdoor kunnen we heel diepgaande inzichten ophalen.
  • Het is een moderne techniek, die leuk is om aan mee te doen. Klanten hebben alleen een computer of mobiele telefoon en internetverbinding nodig.
  • Via onze techniek kunnen we ook communicatiemateriaal tonen en bespreken.
  • De meerwaarde van meekijken met de interviews blijft bestaan. De interviews zijn live te volgen, vanuit onze meekijkruimte of vanachter uw bureau. Via een chat-module kunt u aanvullende vragen stellen.
  • De interviews vinden plaats in een beveiligde videoverbinding. Alle informatie is hierdoor volledig beschermd.


Wij hebben video-interviews succesvol ingezet o.a. voor diverse internationale projecten en UX-trajecten.

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Marjolein

Marjolein Eigenfeld

Teammanager Kwalitatief Onderzoek

m.eigenfeld@mwm2.nl

020 369 9919

×

Kwalitatief Onderzoek

Hoe meer gegevens u hebt, des te lastiger is het de rode draad te vinden die alle punten verbindt. Kwalitatief onderzoek is de lijm binnen de data. Het schetst contexten het laat zien wat die data betekenen in de praktijk. Kwalitatief onderzoek biedt houvast bij explorerende vragen over de customer journey, conceptontwikkeling en -toetsing, maar ook inzicht bij verdiepende vragen over o.a. klanttevredenheid, imago en bekendheid. Wij voeren hiertoe diepte-interviews en groepsdiscussies uit op locatie of in ons eigen ‘Customer Journey Lab’.

Bekijk meer cases en nieuws over interviews en groepsdiscussies

Cases & Nieuws