05 MediaManager 2

MWM2's innovatie: de MediaManager

MWM2 luistert graag naar zijn/haar klanten. Uw verbeterpunten voor MWM2 Survey stellen MWM2 in staat te zorgen dat enquêtes nog gebruiksvriendelijker worden voor haar gebruikers. Daarom hebben we een aantal nieuwe features toegevoegd aan de Survey, die we u graag tonen.

De MediaManager

MWM2 maakt het makkelijker een vragen en antwoorden visueel op te zetten. Daarom is nu mogelijk om gebruik te maken van de MediaManager bij het invoeren van  vragen en antwoorden. Als u afbeeldingen toevoegt aan uw eigen MediaManager, worden deze opgeslagen en kunnen ze op een later moment weer gebruikt worden. Daarnaast bevat de MediaManager al standaardiconen waar u uit kan kiezen.

Visueel aantrekkelijk en respondentvriendelijk

Wilt u respondenten helpen om op een eenvoudige en visuele manier uw vragenlijsten in te vullen? MWM2 heeft bij ‘vraaginvoer’ twee nieuwe opties toegevoegd:
- No-radio 
- Autonext

Met de ‘no-radio functie’ komen afbeeldingen prominenter in beeld. ‘Auto-next’ zorgt dat de respondent na het geven van een antwoord direct doorgaat naar de volgende vraag.

Demo

Bekijk deze korte demo om te zien hoe het werkt. 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Joost Korse web

Joost Korse

j.korse@crowdtech.com

+31204120812

×

Crowdtech Technologie

MWM2’s technologie stelt organisaties in staat om nog beter, en op intuïtieve en veelzijdige manier te luisteren naar hun klanten. Het behelst zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Wij gebruiken niet alleen hoogwaardige technologie om data te verzamelen, te ordenen en te presenteren, maar ontwikkelen deze ook zelf. Ons team van specialisten is continu bezig met nieuwe innovaties en verbeterde toepassingen van onze eigen technologie.

Bekijk meer cases en nieuws over technologie

Cases & Nieuws