header 6tips2

Zes tips voor een actief klantpanel

Een Research Panel, oftewel een klantpanel, is inmiddels een ingeburgerd instrument in onderzoeksland. Veel organisaties hebben er één of willen er één. In 2006 begonnen wij met het aanbieden van diensten op dit gebied. Enkele pioniers die al vroegtijdig met een eigen klantpanel begonnen zijn NS en de Bijenkorf. Hun verhalen zijn zo overtuigend dat ook een organisatie als UWV, die eigenlijk een klant zo snel mogelijk weer ‘klant-af’ wil maken, besloot een klantpanel op te starten en daar enorm veel profijt van heeft.


De vraag is inmiddels niet meer hoe je een klantpanel succesvol opzet, maar vooral hoe je ervoor zorgt dat een klantpanel relevant en succesvol blijft! Hoe zorgen organisaties zoals NS en UWV ervoor dat hun klantpanel jaren later nog steeds impact heeft? Door deze vraag goed te beantwoorden en organisaties hierbij te helpen, zijn wij marktleider in Nederland geworden op het gebied van klantpanels.

In deze whitepaper geven wij zes tips over hoe je een klantpanel optimaal inzet en benut voor je organisatie

 

Vragen of interesse? Ik vertel je graag meer

Judith

Judith Kramer

Teammanager Research Panels

j.kramer@mwm2.nl

020 412 2405

×

Panel & Community

Klanten denken graag mee met u mee om uw producten, diensten en communicatie beter te laten aansluiten op hun wensen. Door goed naar uw klanten te luisteren zorgt u voor verbinding en weet u precies wat er speelt bij uw doelgroep. Een ideaal instrument om te luisteren naar uw klanten is een eigen panel of community. MWM2 is marktleider op het gebied van Panels & Communities en weet hoe een Community of Panel moet worden opgezet en gemanaged, zodat een deelnemer zich verbonden voelt en er optimale inzichten worden gegenereerd.

Bekijk meer cases en nieuws over research panels en communities

Cases & Nieuws