Banner agile home

Agile-onderzoek

Agile-onderzoek

7 x methoden icons agile big

Steeds meer organisaties werken al agile of willen agile gaan werken. Dit doen ze om slagvaardiger te worden in trajecten die een multidisciplinaire aanpak vereisen die vaak als doel hebben om communicatie, producten & diensten te verbeteren. Op flexibele wijze en in korte sprints werken deze teams naar hun doel toe. De klantbehoefte staat daarbij altijd centraal. 
 

Deze nieuwe manier van werken vraagt ook om een nieuwe en andere manier van klantvalidatie. Organisaties die agile werken willen binnen enkele dagen of zelfs al binnen 24 uur klantinzichten kunnen ophalen. Tegelijkertijd verwachten deze organisaties van hun onderzoekpartner dat deze flexibel is, hen ruimte biedt om ook zelf met de klant in gesprek te gaan en dat de kosten van het onderzoek beperkt zijn. 

Maatwerk & partnership

MWM2 biedt dit. Door onze jarenlange ervaring met opdrachtgevers als ABN AMRO, NS en ABP hebben we geleerd dat je de snelste en beste onderzoeksresultaten kunt bieden wanneer er sprake is van een duurzame relatie tussen opdrachtgever en onderzoeksbureau. Een bureau dat weet wat er leeft bij uw organisatie en razendsnel maatwerk levert gericht op uw veranderende behoeften. En een bureau dat u helpt om ook zelf onderzoek te kunnen doen als het vraagstuk dat toelaat.

Maar voordat we aan de slag gaan beginnen we met een leerzame workshop die we tegen geringe kosten aanbieden. In deze workshop brengen wij uw behoeften in kaart en geven we u een advies op maat over hoe u uw agile-onderzoek het beste kunt inrichten. Neem daarom vandaag nog contact op met MWM2's agile-specialist Carine van Kooten of bel 020 369 9904 

Carine

Meer informatie

Carine van Kooten

c.vankooten@mwm2.nl
 

agile 1 dag

Lees Verder

Agile Samenwerking

Met SANDBOXcompany klantverbetering in één dag

thumb Idea Sprint

Lees Verder

Idea Sprint

Dé versneller voor uw innovatieproces

New thumb Mees

Lees Verder

ABN AMRO MeesPierson

Binnen 1 week optimalisatie website ABN AMRO MeesPierson