web banner blauwe jasjes

Over MWM2

Organisatie

De naam MWM2 staat voor Meer Weten van Mensen en Markten. MWM2 is in 2003 opgericht door Hemmo Vriend en Govert van den Bos met de overtuiging dat organisaties beter kunnen presteren door goed naar hun klanten te luisteren. 

 

MWM2 is een toonaangevend, innovatief onderzoeksbureau dat in 2023 genomineerd werd als Data & Insights Bureau van het jaar door Data & Insights Network (voorheen MOA). Er werken nu circa 80 medewerkers bij MWM2. Ons team bestaat uit een mix van ervaren consultants, jonge, gedreven onderzoekers en dialoogmanagers. Daarnaast hebben we onder het label Crowdtech een team van programmeurs die continu de nieuwste technologie ontwikkelen.

 

MWM2 is de one stop shop voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & research communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

 

MWM2 voldoet aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek, databeveiliging en privacy. Wij zijn zowel ISO20252, ISO27001 als ISO27701 gecertificeerd. MWM2 is lid van zowel de MOA als het internationale Esomar. Vacatures | Academy

Academy

Leer meer over onze (kennis)events


meer

Medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers


meer

Vacatures

Bekijk de actuele vacatures van MWM2


meer

 

28 Wederom gazellen copy

Lees Verder

FD Gazellen 2014

Voor de tweede keer FD Gazelle

Thumb WCAG

Lees Verder

WCAG-check

Is jouw onderzoek voor iedereen toegankelijk? Check het!

Thumbnail afbeelding website 845x480 P C seminar2

Lees Verder

Terugblik Panel & Community Seminar 2022

Terugblik van het MWM2 Panel & Community Seminar

 

Map Loading...