over mwm2 header main v2

Over MWM2

Organisatie

De naam MWM2 staat voor Meer Weten van Mensen en Markten. MWM2 is in 2003 opgericht door Hemmo Vriend en Govert van den Bos met de overtuiging dat organisaties beter kunnen presteren door goed naar hun klanten te luisteren. 

 

MWM2 is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend, innovatief onderzoeksbureau in Nederland dat in 2014/2015 verkozen werd tot Marktonderzoeksbureau van Jaar. Er werken nu circa 80 medewerkers bij MWM2. Ons team bestaat uit een mix van ervaren consultants, jonge, gedreven onderzoekers en dialoogmanagers. Daarnaast hebben we onder het label Crowdtech een team van programmeurs die continu de nieuwste technologie ontwikkelen.

 

MWM2 is de one stop shop voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & research communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

 

MWM2 voldoet aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek en databeveiliging. Wij zijn zowel ISO20252  en ISO27001 gecertificeerd. MWM2 is lid van zowel de MOA als het internationale Esomar. 


 

medewerkers collage

 

Academy

Leer meer over onze (kennis)events


meer

Medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers


meer

Vacatures

Bekijk de actuele vacatures van MWM2


meer

 

Thumb online dashboard

Lees Verder

Nieuw Dashboard

Maak kennis met ons nieuwe, visuele online dashboard

Thumb infographics

Lees Verder

Infographic

Krijg meer aandacht voor je onderzoeksresulaten

51 MIE copy

Lees Verder

MIE 2017

Robbie rocks op het MIE'17

 

Map Loading...