Banner afbeelding website 1920x510 over MWM3

Over MWM2

Organisatie

De naam MWM2 staat voor Meer Weten van Mensen en Markten. MWM2 is in 2003 opgericht door Hemmo Vriend en Govert van den Bos met de overtuiging dat organisaties beter kunnen presteren door goed naar hun klanten te luisteren. 

 

MWM2 is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend, innovatief onderzoeksbureau in Nederland dat in 2014/2015 verkozen werd tot Marktonderzoeksbureau van Jaar. Er werken nu circa 80 medewerkers bij MWM2. Ons team bestaat uit een mix van ervaren consultants, jonge, gedreven onderzoekers en dialoogmanagers. Daarnaast hebben we onder het label Crowdtech een team van programmeurs die continu de nieuwste technologie ontwikkelen.

 

MWM2 is de one stop shop voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren. Wij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. Wij zijn marktleider op het gebied van klantenpanels & research communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

 

MWM2 voldoet aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek, databeveiliging en privacy. Wij zijn zowel ISO20252, ISO27001 als ISO27701 gecertificeerd. MWM2 is lid van zowel de MOA als het internationale Esomar. Vacatures | Academy

Medewerkers

De medewerkers van MWM2 vormen het hart van onze organisatie. Zij zorgen iedere dag weer voor een professionele en persoonlijke benadering van al onze opdrachtgevers.

Team Finance & Consumer

Team Kwalitatief

Team Panel & Community

Team Not For Profit & Media

Datalab

MarCom & Office

Client Consultants

Business Development

Technologie

Management Team

Academy

Leer meer over onze (kennis)events


meer

Medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers


meer

Vacatures

Bekijk de actuele vacatures van MWM2


meer

 

52 ISO copy

Lees Verder

ISO Gecertificeerd

MWM2 behaalt ISO-20252 en ISO-27001

56 ISO 27001 copy

Lees Verder

ISO-27001

MWM2 behaalt ISO-certificaat voor databeveiliging

thumb Videographic

Lees Verder

Video-Infographic

Een rapportage die impact maakt

 

Map Loading...