technologie

Technologie

De samenleving en het gedrag van mensen verandert snel. Daar wordt het research platform continu op aangepast. Onderstaande uitgangspunten zijn leidend bij deze aanpassingen:

 

Respondent centraal: onze technologie is gebruiksvriendelijk, intuïtief en visueel;

Veilig: onze technologie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en ISO-normering;

Mobiel toegankelijk: alle onderzoeksmethoden zijn door respondenten op mobiel te gebruiken;

Alles op één platform: de gebruiker is in staat om vanuit één centraal platform te werken;

Volledig geïntegreerd: MWM2's technologie kan gekoppeld worden aan verschillende systemen en databases.

 

MWM2 levert en ondersteunt de technologie van Crowdtech. Méér dan 300 organisaties gebruiken de technologie van Crowdtech. Gebruikers van deze technologie profiteren van continue updates en innovaties.  

   

 

All-In-One Research Platform

De research technologie bestaat uit 6 verschillende modules die naadloos op elkaar aansluiten. De producten zijn zowel los of gecombineerd via een licentie af te nemen.

 

technologie survey

Survey

Met Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met Survey. Klik hier voor de online demo.

 

technologie panelcommunity

Community

Met Community wordt het panel / de community beheerd. Profielgegevens worden opgeslagen, selectie kunnen worden gedraaid, incentives uitgegeven en deelnemers uitgenodigd voor onderzoek.

 

technologie dialogue

Dialogue

Dialogue is voor kwalitatief onderzoek. Community- of panelleden nemen deel aan discussies, chats en polls. Rijke inzichten worden verkregen en gedeeld, via een visueel aantrekkelijk en intuïtief werkende portal.

 

 

technologie research app

Research App

De app maakt het mogelijk om locatie gebonden onderzoek te doen en respondenten m.b.v. pushberichten uit te nodigen. Het is mogelijk om in het moment of op een specifieke plaats uit te nodigen: dit geeft feedback in het moment en werkt response verhogend.

 

technologie dashboard

Dashboard

MWM2 Dashboard presenteert data. Met heel veel functies, waaronder heldere mooie visuals, inlog hiërarchie en alerts. Elk dashboard wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingericht. 

 

technologie connect

Connect

Met Connect wordt de Crowdtech technologie aan een ander systeem gekoppeld zoals bijvoorbeeld een CRM-systeem of database. Door geautomatiseerde gegevensuitwisseling wordt rijkere data gegenereerd, het bespaart tijd en voorkomt fouten.

 

 

 

Wouter b MWM2 kleur

Meer informatie

Wouter Bos

w.bos@mwm2.nl