technologie

Technologie

De samenleving en het gedrag van mensen verandert snel. Daarom innoveren wij onze research technologie continu. Met als uitgangspunten:

 

Respondent centraal: onze technologie is gebruiksvriendelijk, intuïtief en visueel;

Veilig: onze technologie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en ISO-normering;

Mobiel toegankelijk: alle onderzoeksmethoden zijn door respondenten op mobiel te gebruiken;

Alles op één platform: de gebruiker is in staat om vanuit één centraal platform te werken;

Volledig geïntegreerd: MWM2's technologie kan gekoppeld worden aan verschillende systemen en databases.


Daarom gebruiken méér dan 300 organisaties de technologie van MWM2. MWM2 staat niet stil; gebruikers van onze technologie profiteren van continue updates en innovaties.   

 

Research Technologie

Onze research technologie bestaat uit 5 verschillende producten die naadloos op elkaar aansluiten. De producten zijn zowel los of gecombineerd via een licentie af te nemen.

 

technologie survey

Survey

Met MWM2 Survey maakt u intelligente, intuïtieve, visuele online vragenlijsten. Geavanceerde routings, CRM data koppelen aan onderzoeksdata en realtime resultaten op een mooi dashboard het kan met MWM2 Survey. Klik hier voor de online demo.

 

technologie panelcommunity

Community

Met MWM2 Community nemen community- of panelleden op een online platform deel aan discussies, chats, polls en survey's. Op visuele en intuïtieve wijze geven zij waardevolle inzichten.

 

technologie research app

Research App

De MWM2 Research App toont een deelnemer een bericht als er een onderzoeksopdracht is. Dit kan zijn een survey, een online discussie of foto/video opdracht. Met de Research App is het mogelijk in het moment of op specifieke plaats uit te nodigen: dit geeft feedback in het moment en een hoge response!

 

technologie dashboard

Dashboard

MWM2 Dashboard presenteert data. Met heel veel functies, waaronder heldere mooie visuals, inlog hiërarchie en alerts. Elk dashboard wordt in overleg met de opdrachtgever op maat ingericht. 

 

technologie connect

Connect

Met Connect wordt MWM2 technologie aan een ander systeem gekoppeld zoals bijvoorbeeld MWM2 Survey aan een CRM-systeem of database. Door geautomatiseerde gegevens-uitwisseling wordt rijkere data gegenereerd, het bespaart tijd en voorkomt fouten.

 

 

 

Wouter b MWM2 kleur

Meer informatie

Wouter Bos

w.bos@mwm2.nl