technologie

Technologie

Bij vrijwel al onze onderzoeken maakt MWM2 gebruik van technologie die in eigen huis onder het label "Crowdtech' wordt ontwikkeld en verbeterd. Een groot team van developers en IT-specialisten is continu bezig de beste software te ontwikkelen waarmee optimale onderzoeksresultaten behaald kunnen worden. Crowdtech's technologie is state of the art, visueel, gebruiksvriendelijk en stelt de respondent centraal.

All-in-One Research Solution 

Behalve software voor opdrachtgevers van MWM2, levert Crowdtech in licentievorm ook software waarmee organisaties zelf onderzoeken kunnen opzetten en uitvoeren. Het Crowdtech All-in-One Research Platform wordt continu aangepast aan de veranderingen in de samenleving. De uitgangspunten bij al deze optimalisaties zijn: 

 

  • Respondent centraal: de Crowdtech-technologie is gebruiksvriendelijk, intuïtief en visueel;

  • Veilig: Crowdtech-technologie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en ISO-normering;

  • Mobiel toegankelijk: alle onderzoeksmethoden zijn door respondenten op mobiel te gebruiken;

  • Alles op één platform: de gebruiker is in staat om vanuit één centraal platform te werken;

  • Volledig geïntegreerd: Crowdtech technologie kan gekoppeld worden aan verschillende systemen en databases.


Honderden organisaties gebruiken de technologie van Crowdtech. Gebruikers van deze technologie profiteren van continue updates en innovaties. Ervaar het gemak en de vele mogelijkheden van Crowdtech tijdens een geheel vrijblijvende demo, of neem contact op met Tymon Groenendal.

   

 

Untitled 1 0005 Tymon IMG 0639

Meer informatie

Tymon Groenendal

t.groenendal@crowdtech.com